Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.03.2018 23:05 - За добрите ретроградни Юпитер и Меркурий
Автор: astrojozi19 Категория: Хоби   
Прочетен: 2099 Коментари: 0 Гласове:
8

Последна промяна: 21.03.2018 23:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 



До 11.07.2018 усмихнатият и щедър Юпитер:) ще бъде ретрограден.

    Планетите винаги са наши приятели и ни помагат.Юпитер в ретроградната си фаза ни помага да се обърнем навътре в себе си и да разширим възприятията си, обединявайки се с вътрешната си мъдрост и светлина.Той ни показва пътя как да преоткрием душата си, разбирайки, че всичко във външния свят се проектира от нашата вътрешна Вселена.

    В прекрасен аспект към Слънцето, сега в началото на пролетта и възраждането на новия живот,  Юпитер ни разкрива чудесата на живота и възкресява светлината на Слънцето в мислите и делата ни.Слънцето и Юпитер осветяват всички тъмни кътчета  в нас и дават възможност да трансформираме всяка тъга в радост и всяка обида в мислосърдие.

Ретроградният Юпитер ни води към знанието и ни подтиква да мислим по- мащабно и глобално.Завещава ни да погледнем живота от птичи поглед и  и да се върнем към изконните ценности на вярата, доброто и щедростта.  

Разбулва мистерията на клетките, които сами строим с нашите погрешни убеждения и нагласи.Освобождава ни от собствените ни окови и ни радва с новината, за свободата и щастието да бъдем сътворци. Разбужда ни за истинският ни ценен живот.

С него и с Меркурий, който става ретрограден на 23.03. ние се отправяме на пътешествие в своя магичен вътрешен свят на мъдрост и прозрение. Отиваме на експедиция в търсене на съкровището в храма на сърцето ни.

Учим се да бъдем гъвкави, меки и възприемащи както и да интегрираме най-доброто в себе си от многоизмерната Вселена в нас и отвъд.Да живеем осъзнато и будно, смело и с вяра.

Меркурий със своя хъс и шеговит тон, ни подтиква да гледаме с удивление на чудесата около нас и в нас.

    И двамата пътешественици сега ни разхождат и разказват истории, за безкрайни светове, за нашите мечти и скрити дарби, които тихо чакат да излязат на бял свят. Те ни нашепват да поспрем за малко и да поемем дъх, да останем в тишина и да осмислим следващата си крачка.

Да постоим блажено и да усетим потока на живота и да почувстваме истинското ни вътрешно вдъхновение и да се слеем с Божествения дух,който ни озарява.Да бъдем в този миг сега и тук оставайки в баланс и хармония.Поетапно ни придвижват към центъра на възходящата спирала на живота ни, обединявайки в едно потока Ин и Ян и завъртайки лъчите на светлината в различни и чудни посоки, пластове и сливайки се с Мъдростта.

    Двете планети ни водят по пътя на творчеството и ни вдъхновяват за нови дела и инициативи за общото благо. Те ни подтикват да учим и да се развиваме, да покажем талантите си на света и така да му дарим обичта си.Да бъдем съзидателни и създатели.

    Юпитер в знака на Скорпиона трансформира и най-дълбоките ни страхове и ни прави по- разсъдливи, последователни и точни.Дава ни посока да отидем до най-дълбокото и да отлетим до най-високото.

Скорпионската енергия ще ни направи детективи и изследователи, ще ни насочи да си задаваме правилните въпроси и да откриваме точните отговори за живота и пътя си.

    Те съдействат за това да намерим нови и креативни методи за развитие, обучение и работа.Даряват ни свобода да бъдем откриватели и да се завърнем към детето в нас.

A Марс и Сатурн в сериозния Козирог изискват да сме ясни, целеустремени и дисциплинирани, следвайки своя истиннен път и свята съдба.Подкрепят ни да се изграждаме и подреждаме по многоизмерния и чуден начин на душата си.Зоват ни да бъдем бдителни и интуитивни и да вибрираме в радостта, щастието и мъдростта.

    Ствайки ретрограден на 23.03. Меркурий ще бъде в контакт с Венера в огнения Овен и ще даде ход на промяната на отношенията ни към по-добро, сочейки ни да ценим приятелите си и близките си хора, както и всички около нас.Ще се проведат важни разговори и ще се стигне до по- голяма осъзнатост и просветление.Ще се оценят справедливостта, вярата, мъдростта и истината и ще могат да се въдворят в света ни.

Меркурий ще ни помогне да завършим стари дела и да се подготвим за нов старт, който започвайки ще ни покаже пътя от отвътре навън и така ще ни помогне по- ясно да очертаем пътеката си.

    Юпитер и Меркурий ще покажат пътя на живота за единство на всички, за добруване на всички хора и осъзнаване на истината, че помагайки на другите ти помагаш и на себе си и на целия любящ живот, защото всички сме едно цяло.

Желая на всички щастие, благоденствие и мир.

ЖОЗЕТА

jozeta@abv.bg




Гласувай:
8



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: astrojozi19
Категория: Хоби
Прочетен: 976882
Постинги: 295
Коментари: 918
Гласове: 5225
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031